Aktuality
Nakupujem z domu - katalóg internetových obchodov
Kalendár akcií Diskusné fórum
In-Počasie SK

Letná súťaž s Harley-Davidson - Ukončená

May 2017
24
Kategória Súťaž, napísal Redakcia, 11086 zobrazení, hodnotenie: 0,

Obrázok k článku
Customizácia v hodnote 5000 eur k motocyklu Dark Custom
KÚP HARLEY-DAVIDSON A VYHRAJ
Motocykel rady Dark Custom – customizácia v hodnote 5000 eur zdarma – 1 výherca

Bratislava – Harley-Davidson spúšťa v týchto dňoch svoju špeciálnu letnú súťaž, na ktorej konci jeden šťastný výherca získa odmenu v podobe úpravy motocykla v hodnote 5000 eur. Stačí si do 7. júla zakúpiť akýkoľvek motocykel rady Dark Custom a následne mať už len šťastie pri náhodnom výbere. V rámci súťaže je možné absolvovať aj skúšobnú jazdu, ktorá však pre zaradenie do súťaže nie je podmienkou. A stranou nezostanú ani tí, ktorí si motocykel objednali už skôr, ale zaplatia ho až v tomto období. Harley-Davidson tak plní sny nielen o dostupnosti svojich motocyklov, ale aj ich úpravou presne podľa predstáv zákazníkov.

Momentálne najpopulárnejšia rada motocyklov Harley-Davidson, Dark Custom ponúka záujemcom ďalší príjemný bonus. Každý, kto si od dnes až do 7. júla zakúpi akýkoľvek motocykel z tejto rady, má skvelú príležitosť získať zdarma úpravu motocykla podľa vlastného priania. Akcia sa vzťahuje na modely Street 750, Street Rod, Iron 883, Forty-Eight, Roadster, Street Bob, Fat Bob a Low Rider S.

„Úpravy motocyklov sú jednoznačne dlhodobým trendom a s akou inou značkou by mali byť najviac spájané, než s Harley-Davidson. Už len katalóg doplnkov zahŕňa tisíce položiek a v kombinácii s umom našich dealerov dokážeme pripraviť jedinečný stroj na mieru skutočne ktorémukoľvek zákazníkovi, čo každoročne demonštrujeme aj v našej súťaži dealerských prestavieb Battle of the Kings. Teraz majú naši noví zákazníci, ktorí o customizácii primárne neuvažujú, šancu získať pri kúpe akéhokoľvek motocykla z rady Dark Custom realizovanej do 7. júla úpravu novozakúpeného stroja v hodnote 5000 eur. Táto čiastka zahŕňa doplnky a prácu našich dealerov a jeden šťastný výherca si tak splní sen o motocykli presne podľa svojich predstáv,“ hovorí Michal Fric, Marketing manager Harley-Davidson pre strednú a východnú Európu.

Doplňme, že jediný výherca bude vybraný 10. augusta a informáciu o svojej výhre obdrží 22. augusta.

Zároveň je však stále aktuálna aj limitovaná jarná kampaň, kedy pri kúpe ľubovoľného motocykla z rady Sportster s obsahom 1200 cm³ a Dyna získa servis svojho stroja na 2 roky úplne zdarma.

Bližšie informácie o súťaži nájdete TU alebo v jednotlivých dealerstvách Harley-Davidson v Bratislave, Prešove a Banskej Bystrici.

Počet hlasov: 0
Prihlásení užívatelia môžu ohodnotiť tento článok!   Páči sa mi

Galéria

Letná súťaž s Harley-Davidson

Najnovšie články z kategórie Súťaž

SÚŤAŽ Motul
Hrajte o špičkovú Motokozmetiku značky MOTUL WWW.MOTOARENA.SK 30.9.2013 žrebujeme troch výhercov. Podmienky pre zaradenie sa do sútaže: 1.) Musíte sa zaregistrovať na stránke www.motoarena.sk 2.) Dajte LIKE stránke motarena.sk ...
18.9.2013 17:44, Redakcia, 17260 zobrazení
Súťaž "Motoarena Summer Tour 2013" ukončená
Súťaž predľžená do 31.8.2013 ! Moto-sezóna konečne ožila, akcie a zrazy, turistika, zážitky sa hromadia... Prečo sa nepodeliť s ostatnými motorkármi ? Motoarena.sk pripravila pre Vás v období od 3.6.2013-31.8.2013 ...
3.6.2013 16:05, Redakcia, 21408 zobrazení

Diskusia

Diskusia zatiaľ nieje vytvorená

Prispievať do fóra môže len registrovaný užívateľ


Kontakt   |   Obchodné podmienky   |   Ochrana osobných údajov   |   4 registrovaných online